SIGN UP FOR NEWS LETTER GET 10% OFF – USE CODE NEW10

RETURER & BYTEN

RETURRÄTT

Enligt distansköplagen så har du alltid 14 dagars returrätt. För en godkänd retur måste du lämna in ditt paket till posten inom 14 dagar efter de att du hämtat ut ditt paket. Vi godkänner ej retur av presentkort. Om du önskar göra en retur så följ följande steg:

1. Maila oss på customerservice@bykimby.com för att få en returlapp via e-post och information om returadress att returnera paketet till.
2. Skriv ut returlappen och fyll i den. 
3. Vik tillbaka varan i sin original förpackning med originaletiketter på, returnera i vår miljövänliga fraktpåse, så var försiktig när du öppnar paketet så att det lätt kan anslutas igen. Vi återbetalar inte produkter som är defekta eller med fläckar på. Upptäcks fläckar på plagget eller någon annan defekt vid leverans ska man höra av sig till vår kundtjänst så fort som möjligt (inom 24h).
4. Lägg i returlappen i fraktpåsen.
5. Skicka sedan paketet tillbaka till oss. Ni som kund betalar returfrakten.
6. När vi mottagit din vara så gör vi en retur till dig så fort som möjligt. Observera att de kan ta upp till 14 arbetsdagar.
7. Vi skickar alltid ett mail till dig när returen är gjord. Observera att det kan ta 5-10 arbetsdagar innan du ser pengarna på ditt konto.

  BYTEN

  Om du önskar byta en vara, vänligen returnera varan och lägg en ny beställning. Meddela oss gärna om detta på din nya order så vi kan ge dig fri frakt i efterhand.


  AVBRYTA ELLER ÄNDRA ORDER

  Om du vill ändra din order så måste du snabbt höra av dig till oss och meddela detta så vi kan se vad vi kan göra för din specifika order. Om din order redan blivit färdigbehandlad så kan vi inte göra några ändringar eller avbryta din order. Men maila oss angående din önskan så ser vi till att försöka hjälpa dig!


  REKLAMATIONER

  Vid reklamation kontakta oss omgående på customerservice@bykimby.com. Bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan samt uppge ert ordernummer.

   

  ×