SIGN UP FOR NEWS LETTER GET 10% OFF – USE CODE NEW10

OM OSS

Det började i Stockholm 2020 med passionen för mode och sport och hur man kan kombinera de två till något nära perfektion. Ett nischkoncept som adresserar den medvetna kvinnan mitt i livet. Genom att förena mode, kvalitet, funktion och passform till det senaste inom activewear vill vi förenkla kvinnors vardag och bidra till välbefinnande och hälsa.

KONCEPTET

ByKimby-konceptet bygger på den perfekta svarta essentials garderoben. De svarta moderiktiga nyckelplaggen blir grunden till kvinnans tränings- och vardagsgarderob. En bas som kommer att kompletteras framöver med limiterade kollektioner som breddar och maximerar den medvetna kvinnans behov.

Kvinnlig styrka och inre drivkraft är en stor inspirationskälla för byKimby. Därför arbetar vi i nära samarbete med kvinnor för att utforska och utveckla activewear segmentet. Tillsammans vill vi skapa en mer balanserad och hållbar livsstil.BLACK ESSENTIALS

Vi ser de svarta moderiktiga nyckelplaggen som en grund i varje kvinnans tränings- och vardagsgarderob. Färgen svart är ryggraden i vårt activewear-koncept för att den är stilren, tidlös och alltid i mode.

Svart för att den passar alla, är lätt att bära och matcha med andra färger. Färgen svart för att den bidrar till en medveten, hållbar och kostnadseffektiv designprocess.
Våra budskap

LOVE – POWER – MOVEMENT

Vi omfamnar vikten av att bygga fysisk och mental styrka. Att ge sig själv och andra lite kärlek varje dag. Det är genom rörelse och ett kärleksfullt beteende som vi kan skapa bättre balans i livet. Vi vill betona vikten av att våga tro på sin inre kraft och styrka.

×