SIGN UP FOR NEWS LETTER GET 10% OFF – USE CODE NEW10

future activewear

Vi lever i en snabbt föränderlig värld. Gränserna mellan arbete, fritid, träning och familjeliv suddas ut. Den digitala utvecklingen och förflyttningen skapar nya förutsättningar och möjligheter där hälsa och välmående blir ännu viktigare parametrar för att skapa balans i livet.

POWER PIECES

Med stor erfarenhet ifrån mode- och sportbranschen vill vi utforska och utveckla activewear segmentet med hänsyn till kvinnans roll i dagens samhälle. Genom att förena mode, funktion och passform vill vi skapa ett hållbart livsstilskoncept. Ett framåtriktat koncept med handplockade power pieces som inkluderar vad som är trendigt, sportigt och funktionellt. Med hög kvalitet och extra fokus på feminina detaljer skapar vi framtidens basgarderob för den medvetna och aktiva kvinnan. Plagg som lämpar sig för både fysisk aktivitet och vardagsliv.

FRAMTIDENS VARDAGSKLÄDER

Vi ser vikten av en hållbar uppdaterad tränings- och vardagsgarderob. En bas av perfekta svarta essentials som lätt kan kombineras med andra plagg beroende på tillfälle. Varje medveten kvinna ska enkelt kunna hitta sina svarta funktions favoriter hos byKimby. För oss är activewear essentials framtidens vardagskläder; en kombination av mode och sport i högkvalitativa funktionsmaterial.

×